Herenstraat 5 - Slagharen - Tel. 0523-681063 - Di.: 09.00 - 18.00 uur - Woe.: 09.00 - 18.00 uur - Don.: 09.00 - 21.00 uur - Vrij.: 09.00 - 18.00 uur - Zat.: 09.00 - 17.00 uur

Winkelwagen

Categories

Papyrus rol en paneelgordijnen

 

Bijzonder in trek is het de nieuwe Papyrus, beschikbaar als paneel en rolgordijn. Het product bestaat uit gelamineerd papyrus papier, dit heeft de eigenschap om niet te scheuren is stof afstotend en zeer goed schoon te maken. De segment verdeling door middel van aluminium baleinen aan beide kanten van de panelen en de eventueel verschillende kleuren op de paneel geven een warme moderne uitstraling.

Paneelgordijnen

 

Voor wie trendsettend wil zijn in haar interieur is de  paneelgordijnen collectie een aanrader. Wij bieden een ruime keuze in 450 polyester rolgordijn-doekkwaliteiten, en ruim 150 gordijn stof kwaliteiten.

Uitvoering

De paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een drietal modellen. Verschillende kleuren panelen in één gordijn of kleurcombinaties per paneel in combinatie met baleinen (Japans paneel). Er zijn vele variaties mogelijk met 2 verschillende ophang systemen.

Accessoires

De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen.

Systeem kleuren

De systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit en aluminium.

Bediening

Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kiest u voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening.

Toepassing

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ook als afscheiding – of kastenwand zijn ze erg functioneel. In een handomdraai is een kamer opgedeeld in tweeën wanneer u even behoefte heeft aan tijd voor uzelf.

Papyrus rol en paneelgordijnen

Webdiensten - Plus Automatisering