Herenstraat 5 - Slagharen - Tel. 0523-681063 - Di.: 09.00 - 18.00 uur - Woe.: 09.00 - 18.00 uur - Don.: 09.00 - 21.00 uur - Vrij.: 09.00 - 18.00 uur - Zat.: 09.00 - 17.00 uur

Winkelwagen

Categories

Perfect fit

 

Perfect fit voor aluminium en kustof kozijnen.

Perfect fit geeft in haar naam al weer waarom het systeem zo uniek is. Perfect fit heeft een perfecte pasvorm. Perfect fit is een 4 kaderframe dat men tussen de glaslatten klemt door middel van 4 clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn. De clips worden tussen de glaslatten het glas geklemd, waardoor men niet hoeft te schroeven.

Perfect fit is leverbaar in combinatie met rolgordijnen en jaloezieën. Voor de montage heeft u per systeem 5 minuten nodig, zonder gebruik van boormachines. Wanneer u op zoek bent naar een product dat perfect op een kuststof kozijn aansluit, die eenvoudig te monteren is en wat jaren meegaat, dan is Perfect Fit de ideale oplossing.

Het systeem is speciaal ontwikkeld voor aluminium en kunststof kozijnen, omdat de steunen geklemd worden i.p.v. geschroefd. Het systeem kan ook voor houten kozijnen toegepast worden, waar men het frame wel in het hout schroeft. Perfect Fit wordt tussen de glaslatten geplaatst met een overlappend profiel. Het is ideaal voor naar binnen draaiende ramen zoals draaikiepramen.

 Perfect fit

Webdiensten - Plus Automatisering