Herenstraat 5 - Slagharen - Tel. 0523-681063 - Di.: 09.00 - 18.00 uur - Woe.: 09.00 - 18.00 uur - Don.: 09.00 - 21.00 uur - Vrij.: 09.00 - 18.00 uur - Zat.: 09.00 - 17.00 uur

Winkelwagen

Categories

Rol en paneelgordijnen

 

Wilt u rust in uw interieur? Dan is het strakke uiterlijk van een rol- of paneelgordijn de perfecte oplossing. De zeer uitgebreide collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, transparante, verduisterende, sreen en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking van een rolgordijn is bij de standaard modellen geheel naar wens te bepalen en te verfraaien met verschillende accessoires zoals houten en aluminium onderlijsten, volants, schulpranden, roedes, zeilringen en bedieningen in kleur. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen speciaal voor draaikiepramen en dakramen, waarbij ook oplossingen om niet in uw kuststof kozijn te hoeven schroeven mogelijk zijn.

Er is al een maatwerk rolgordijn leverbaar vanaf € 62,-

 

Een strakke stijvolle uitstraling? Kies dan voor paneelgordijnen. Een raambekleding die steeds populairder wordt, door de vele mogelijkheden en variaties. Een paneelgordijn is ook buitengewoon geschikt als fraaie afscheiding of room-divider. Upgrade de panelen met houten of aluminium baleinen voor een eigentijdse uitstraling. Kies daarbij de bediending die bij uw interieur past, door de inzet van een trekstang of met het bekende koordsysteem. Ook is het mogelijk om van uw gordijnstof panelen te laten vervaardigen.

 Rol en paneelgordijnen

Webdiensten - Plus Automatisering