Herenstraat 5 - Slagharen - Tel. 0523-681063 - Di.: 09.00 - 18.00 uur - Woe.: 09.00 - 18.00 uur - Don.: 09.00 - 18.00 uur - Vrij.: 09.00 - 18.00 uur - Zat.: 09.00 - 17.00 uur

Winkelwagen

Categories

Vinyl

vinyl vloeren, trendy en betaalbaar

 

Een  vinylvloer is trendy, betaalbaar, divers en in veel ruimtes naadloos te leggen. De toplaag van vinyl is tegenwoordig van een kwaliteit die nauwelijks van laminaat is te onderscheiden. Met een lange levensduur is  Vinyl een duurzame vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Bezemen, soppen of dweilen, de Vinyl vloer kan het allemaal hebben. Met deze eigenschappen is een Vinyl vloer heel breed inzetbaar en ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

 

Waterdruppels bij de wasmachine of droger. Spetters of vlekken rondom een keukenblok. Veel voorkomende problemen waar Vinyl een hygiënische en betaalbare oplossing voor is. 

  Natuursteen, eiken, graniet, naaldhout of toch liever een all-over decor? De Vinyl vloeren collectie is zo samengesteld dat er voor iedere kamer of situatie een betaalbare optie tussen zit. Natuurlijk tegen een goede kwaliteit. 

wij bieden ruime keuze, zowel in budget als in smaak. Ontdek zelf de  Vinyl collectie bij ons.

vloeren bestaan uit prachtige hout-, tegel- en fantasydecors waarmee een smaakvolle basis voor iedere ruimte kan worden gecreëerd. Ook als er soms gespetterd wordt.

 

Webdiensten - Plus Automatisering