Herenstraat 5 - Slagharen - Tel. 0523-681063 - Di.: 09.00 - 18.00 uur - Woe.: 09.00 - 18.00 uur - Don.: 09.00 - 21.00 uur - Vrij.: 09.00 - 18.00 uur - Zat.: 09.00 - 17.00 uur

Winkelwagen

Categories

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Gordijnmagazijn voor uw vouwgordijnen

 

Ook voor vouwgordijnen in Slagharen bent u bij Gordijnmagazijn op het juiste adres. In onze winkel vindt u goedkope vouwgordijnen die we volledig voor u op maat kunnen maken van elk gewenste stof. Deze gordijnen kunt u gemakkelijk met koordjes omhoog of naar beneden hijsen, waarbij de gordijnen zich vouwen in plooien. Bepaal zelf de hoeveelheid instralend licht in uw huis!

 

Vouwgordijn op maat

De artikelen die u bij ons vindt zijn te allen tijde van een hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft u er nog jaren plezier van. We zorgen ervoor de gordijnen binnen 2 weken geleverd zijn. Met computergestuurde afmeetapparatuur meten we de gordijnen exact af en bepalen we de hoogte en de baleinen. Via een knoopsgat zonder rafels zien we erop toe dat de baleinen met slechts 4 mm doorsnee eenvoudig te verwijderen zijn wanneer u uw vouwgordijnen wilt reinigen. Aan de zijkanten kijkt u overigens niet tegen de kopse kant van deze onvervormbare glasvezelbaleinen aan.

 

De zijzomen maken we door middel van een blindsteek. Hierdoor zijn er vooraan geen stiksels zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. De transparante ringetjes die we aanbrengen zijn UV-bestending. Op aanvraag maken we gebruik van een kleurend koord.

 

Extra opties

Heeft u een erker? We kunnen meerdere gordijnen tegelijk bedienen, zodat deze precies op dezelfde hoogte staan. Tevens is het mogelijk om voor een erkermodel te kiezen. Dit heeft als voordeel dat het stofpakket van de verschillende vitrages niet tegen elkaar aandrukken. Bij ons kunt u eveneens exemplaren met een Top Down-systeem aanschaffen. Met dit systeem zet u het vouwgordijn op elke gewenste positie vast.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om de vouwgordijnen te kopen in onze webshop. Alle stoffen die u in de diverse categorieën vindt, kunt u evengoed als vouwgordijn bestellen. Klik op het product en maak vervolgens de keuze voor vouwgordijnen. Wilt u meer informatie? Kom gerust langs bij ons in Slagharen voor advies. Daarnaast kunt u bellen naar 0523-681063 of het contactformulier invullen. We maken graag uw vouwgordijnen op maat.

Webdiensten - Plus Automatisering